U13 Drenge nyhed, 15. september 2019

SUCCESS TIL LALANDIA CUP

U13 havde stillet op med 3 hold – et i A rækken og to i B-rækken. Begge hold i B-rækken gjorde det fremragende, hvor at en af holdene opnåede en 3. plads – mere om hvordan følger.

1. Holdet var i en A-række med 4 hold. De vandt puljen, og mødte dagen efter Herlev som de tidligere havde spillet uafgjort mod. De blev slået 26-21. Derefter var der finale mod Roskilde. En ekstremt tempofyldt og hård kamp. Vi kunne gå til pause med en 1-målsføring. I pausen laver vi nogle små justeringer, og i 2. halvleg er dominansen total. Vi vinder 23-15 og dermed stævnet.

Det skulle man tro var højdepunktet – men det var det slet ikke. Weekenden har nemlig budt på 3 kampe mod ærkerivalerne fra VSH. Først mod A-holdet, der får en fin sejr på 3. Dernæst mod B2 holdet som får en klar sejr på 4 efter at have tabt til hold som VSH havde slået. Og så skulle B1 holdet minsandten møde VSH i kampen om 3. pladsen. Denne gang var de klar til kamp, og de tilegnede sig en føring på 10-3. Men det startede et comeback af usete dimensioner, da drengene stille åd VSH’s føring. Med uafgjort med 1 minut igen, kører Mathias Østgaard en smart finte fra fløjen og nagler dermed sømmet i kisten – 14-13 og tre sejre over VSH. Der findes ikke nok superlativer til at beskrive det.

Men man kan jo vinde og tabe, det vigtigste er at have det sjovt - og det var der bestemt tid til.