VIGTIGT: Covid-19 retningslinjer Holte Hallerne

Kære Holte- og Rudersdal-spillere, modstandere og forældre

Turneringen er allerede startet for vores seniorhold og nu er der ikke længe til, at sæsonen også går i gang for ungdommen. Vi glæder os meget til igen at kunne byde jer velkommen i Holte Hallerne. I denne tid bliver afviklingen af håndbolddagene i hallerne dog anderledes på grund af Covid-19. Nedenstående retningslinjer er primært for Holte hallerne og har I behov for at vide mere om Birkerød Idrætscenters retningslinjer henviser vi til Birkerød HK’s hjemmeside.

Håndsprit:
Der er opstillet standere ved hovedindgangen og indgang til hallerne. Håndsprit skal benyttes, når du går ind og ud af hallen.

Ankomst til hal – gældende for spillere:
Mødetidspunktet i hallen bør tidligst være, når forudgående kamp starter. Udeholdet venter udenfor, til træner/official byder velkommen med retningslinjerne for den pågældende hal. Der sprittes af, når man forlader steder, man har opholdt sig i længere tid med tasker og udstyr.

Omklædning:
Det er IKKE muligt at benytte omklædningsrummene (og således heller ikke bad), så kom omklædt hjemmefra.

Opholdssted/opvarmning inden kamp:
HOLTE HAL 1:
Udeholdet må opholde sig i gangen nede og kan varme op her eller i hallen.
Hjemmeholdet kan opholde sig i glas-møderummet og varmer op i hallen eller gangen oppe

HOLTE HAL 2:
Udeholdet skal gå til venstre, når de kommer ind udefra. Udeholdet har denne del til rådighed og kan varme op på venstre side af hallen. Der vil være ophængt skilte.
Hjemmeholdet skal ved ankomst gå til opvarmningsrummet og varme op her.

Kampafvikling:
Når forrige kamp er slut og holdene fra denne kamp har forladt hallen, skal udeholdet gå ned ad trappen forenden af deres opvarmningsområde for at gå på banen. Man tager alle sine tasker med i hallen, og disse kan stilles ved udskiftningsstolene.
Hjemmeholdet går på banen, når holdene fra den forrige kamp har forladt hallen gennem vægtrummet og ud ved boldvognene

Rengøring efter kampen:
Når kampen er slut, sørger hvert hold for at spritte af på sine udskiftningsstole og sin målramme. Dommerbordet sørger for at spritte af på/ved dommerbordet. Herefter forlader spillere og dommerbord hallen.

Tilskuere:
HOLTE HAL 1: Ingen tilskuere 
Der er ikke mulighed for tilskuere. Chauffører til spillerne på begge hold har dog tilladelse til at være i hallen på modsatte side af dommerbordet.

HOLTE HAL 2: Maks. 50 personer
Der er ca. plads til 50 tilskuere. Hold til højre, når I kommer ind ad indgangen. Vær venlig at overholde afstandskravet ved at sætte jer på sæderne uden afmærkning.

Hvis I er i tvivl om tilskuermuligheder, kontakt træner for hjemmeholdet.

Generelt:
Det forventes, at afmærkninger og afspærringer respekteres. Husk fortsat at holde afstand og spritte af. Bliv hjemme, hvis du har symptomer, venter på svar fra Covid-19 test eller føler dig sløj.
Så længe vi hjælper hinanden med at overholde ovenstående, gør vi alle vores bedste for fortsat at kunne spille håndbold!

Tak for jeres tid og på gensyn i hallerne!

De bedste hilsner,
Holte og Rudersdal Håndbold

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.