Holte Håndbolds U11 drenge henter sølvet hjem

Da kalenderen skiftede til sommer denne weekend, deltog Holte Håndbold og fællesskabskubben Rudersdal Håndbold med 13 hold, i det store udendørsstævne i Albertslund, og her er fortællingen for U11 drenge.

Lørdag havde vi første kamp kl. 9 om morgenen, hvor baner fortsat var fugtige, og det var ikke en god kombination for vores drenge. Der blev lavet mange fejl og dårlige beslutninger. Alle disse ting taget i betragtning, må vi erkende at kampen blev tabt til det bedre Ajax hold på dagen.

Men drengene havde fortsat to kampe lørdag, og her fik de rettet fejlene fra først kamp, samtidig med at græsset blev tørt. Det gav god gevinst på banen og drengene hiv to store sejre hjem.

Søndag morgen var græsset igen fugtigt, men nu vidste drenge lige hvordan det skulle håndteres, og endnu en sejr kom i hus, og nu var vi kun en kamp fra slutspillet, og det krævede en sejr mere for at kommer videre til kvartfinalerne. Drengene rystede dog ikke på hænderne, og endnu en sejr kom på kontoen.

Nu var det tid til kvartfinalen, og her kom måske nogle af de første nerver for drengene. Forsvaret sejlede og det gav vores modstandere gode muligheder som de ofte udnyttede. Men heldigvis spillede drengene også noget af det bedste angrebshåndbold vi har set til stævnet, og det gjorde at kampen blev vundet.

Nu var der ikke meget hvile før semifinalen, og vi viste det ville blive svært, for nu var der kun fire hold tilbage i turnering. Vi talte meget med drengene omkring forsvaret, for det var det der skulle rettes til semifinalen, og det må man sige at drengene fik gjort. Forsvaret og målmanden arbejdede virkelig hårdt og det kunne ses til pausen, hvor vi havde holdt modstanderne fra at score i 15 minutter og vi første 6-0. Forsvaret kunne ikke holde helt samme niveau i 2.halvleg, men sejren var ikke i fare, og drengene skulle spille sæsonens finale.

Her kom vi op mod Københavns Håndboldklub og det skulle vise sig at blev i spændende finale. Det er desværre vores modstandere der kommer bedst fra start, og vi halter efter med 2-3 mål. Men efter pausen begynder vi at hente ind på deres føring. Vi er kun et mål bagud og vi kæmper for at udligne. Vi har flere gode chancer, men bolden vil ikke ind og desværre løber tiden fra os. Vi ender med at tage med mindst mulig margen.

Selvom det altid er hårdt at tabe, så må vi sige at drengene spiller fantastisk og kommer flot tilbage i en tæt finale. De slutter med sølvet ud af 28 hold, og det er stort.

Tak for en fantastisk weekend til alle drenge og forældre.